Galaxy Z serisi ile alakalı sevindiren fiyat tahmini!

Spread the love

Katlanabilir akıllı telefon ve tablet piyasasının öncülerinden Samsung, yeni modelleri ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kısa bir süre sonra piyasaya çıkacak Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri için her geçen gün yeni bilgiler bizleri karşılıyor. Ortaya çıkan son haberlere göre bu iki model fiyat konusunda yüzleri güldürecek.

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 fiyatlarında indirim olacak!
Güney Kore devi Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 modelleri için geri sayıma geçti. Merakla beklenen cihazların fiyatıyla alakalı da sevindirici iddialar ortaya çıktı. Samsung, yeni cihazlarında belli başlı fiyat indirimlerine gidecek. İlk ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Z Fold 3 modeli 1600 dolardan piyasaya çıkacak. Bununla birlikte Galaxy Z Flip 3 modeli de 1100 ile 1200 dolar arası bir fiyat etiketine sahip olacak.

Önceki nesiller ile karşılaştırdığımızda toplamda yüzde 20’lik bir fiyat indirimi söz konusu olacak. Samsung Galaxy Z Fold 2‘yi bildiğiniz üzere 2000 dolardan piyasaya sürmüştü. Ayrıca ilk Z Flip modeli de 1450 dolardan piyasaya çıkmıştı.

Firma ilerleyen dönemlerde kayda değer indirimler yapmış olsa da cihazların ilk fiyatları bazı kullanıcıların hevesini kırmıştı. Bu yönde gelen eleştirileri dinleyen Samsung, böylelikle olumlu bir adım atmış olacak. Ayrıca firmanın yaptığı indirimlerin teknik özellik kısmında da etki edeceği iddia ediliyor. Şirket Galaxy Z Flip modelinde daha düşük seviye bir işlemciye yer verecek. İlk Galaxy Z Flip modeli Snapdragon 855+ ile piyasaya çıkmıştı. Daha sonradan gelen 5G adaptasyonu Snapdragon 865+ işlemciye sahip olmuştu.

Artan maliyetler nedeniyle Galaxy Z Flip 3 orta seviye işlemcilere sahip olacak. 4G ve 5G desteğiyle piyasaya çıkacak akıllı telefonun performans olarak daha düşük seviyede bizleri karşılaması bekleniyor. Bununla birlikte artan maliyetleri nedeniyle firmanın bu tarz bir değişikliğe gitmesi de oldukça normal karşılanıyor. Öte yandan Galaxy Z Fold 3 modeli ile alakalı herhangi bir teknik özellik değişikliği yok. Cihazın Snapdragon 888 ile piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.

kaynak.shiftdelete.com