Apple Watch Series 7 üretimi ertelendi! İşte nedeni

Spread the love

Apple’ın sonraki nesil akıllı saati olacak olan Apple Watch Series 7 için kötü haber geldi. Güvenilir kaynakların iddiasına göre saatin üretimi bir süre ertelendi. Söz konusu ertelemenin nedeni ise saati satın almayı planlayanları biraz olsun tereddüte düşürüyor.

Apple Watch Series 7, üretim sorunlarından dolayı ertelendi
Apple’ın geçtiğimiz hafta saatin üretimine küçük bir bölümle başladığını öğrenmiştik. Güvenilir kaynak Nikkei Asia’ya göre bu küçük üretimde fark edilen kalite sorunundan dolayı üretim bir süre ertelendi. Söylenene göre tatmin edici üretim performansına ulaşılamamış ve sorunların çözülmesi için üretime bir ara verilmiş.

Ek bilgiye göre saatin önceki nesilden farklı olan tasarımı, üreticilere ve parça montajcılarına zorluklar çıkarmış ve bu yüzden üretim stabil bir şekilde ilerleyememiş. Ancak üretimin durdurulması geçici olarak yapıldı, yani bu sorundan dolayı Apple yeni nesilden vazgeçmiş değil.

Saatten beklediğimiz düz kenarlı ve daha büyük ekranlı tasarım, doğal olarak üretim sorunlarını beraberinde getirmiş olmalı. Bu tasarımda bir teknolojinin üretilebilmesi için görünüşe göre Apple’ın daha sıkı bir üretim gücüne ihtiyacı var. Üretimin durduğunu bildiren kaynağa göre saatteki kan basıncı ölçme özelliği ile su geçirmezlik iddiası birbiriyle çelişiyor. Kan basıncı ölçümüyle birlikte su geçirmezliğin korunabilmesi için Apple’ın farklı bir metot uygulamasını bekliyoruz.

Her halükarda Apple Watch Series 7 üretiminden vazgeçilmiş değil ancak üretimin ne zaman başlayacağı gizemini koruyor. Eğer mevcut tasarımla üretim yapılamazsa tasarımda değişikliğe gidilmesi gibi durumların da olasılığı bizleri korkutanlar arasında.

kaynak.shiftdelete.com