AliExpress’te stoksuz ürün satımında dikkat edilecekler!

Spread the love

Alibaba’nın sahibi olduğu e-ticaret dünyasının en büyük oyuncularından biri olan AliExpress’te satış yapmak ve mağaza açmak isteyenler için çektiğimiz video rehberi serimizin ikincisinde stoksuz satışı anlattık.

AliExpress stoksuz satış nasıl yapılır?

Aktarma Merkezi’ne ulaşmak için: https://bit.ly/3EQRUSV
PTS’ye ulaşmak için: https://bit.ly/3ogwYie
Instagram: https://www.instagram.com/aliexpress_university/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/aliexpress-turkiye/
Facebook : https://www.facebook.com/Aliexpress-University-107149234446158
Youtube: https://www.youtube.com/c/AliExpressUniversityT%C3%BCrkiye
AliExpress University Müşteri Hizmetleri: 08509552480
AliExpress’te girişim yapan Mustafa Şentürk ve mentorü Görkem Türe, bu e-ticaret sitesinde elinizde stok olmadan nasıl satış yapacağınız hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

AliExpress’in yurtdışında ürün gönderimi ve diğer konularda en hızlı şirketlerden biri olduğunu ve bu konuda girişimcilik yapmak isteyenlerin başlangıçta AliExpress’i tercih edebileceklerini söyleyen Türe, stoksuz satıştaki ürün düzenlemesi, fatura kesimi, faturanın taşıyıcıya gönderilmesi gibi konularda ayrıntılı bilgileri bizlere anlattı.

Sermayesi olmayan ve bu şekilde satış yapmak isteyenler, mağazasında hangi kategoride ürün satması gerektiği konusunda kafasında soru işareti olanlar, ürünü depolamadan direkt tedarik edip müşteriye geri yollama konusunda zorluk çekenlerin aradığı cevaplar videomuzda ayrıntılı bir şekilde Mustafa Bey ve Görkem Bey tarafından örneklerle anlatıldı.

kaynak.shiftdelete.com